ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

سفر فرمانده سنتکام به اسرائیل با محوریت ایران

سفر فرمانده سنتکام به اسرائیل با محوریت ایران فرمانده تروریست‌های سنتکام به عنوان نخستین مقام عالی رتبه دولت جدید آمریکا قصد دارد با سفر به تل آویو درباره ایران و همکاری نظامی بیشتر اعراب و رژیم صهیونیستی رایزنی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 24
کد خبر: ۷۵۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر  منابع خبری صهیونیست از سفر هفته جاری فرمانده تروریست‌های سنتکام به فلسطین اشغالی با محوریت رایزنی درباره برجام و همکاری رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عرب منطقه خبر دادند.

روزنامه «جروزالم پست» به نقل از شبکه خبری «والا» نوشت که ژنرال «کنث مک‌کنزی» فرمانده نیروهای سنتکام  روزهای آتی وارد اسرائیل خواهد شد. وی اولین مقام ارشد دولت جدید آمریکا از زمان روی کار آمدن «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور محسوب می‌شود که به اسرائیل سفر می‌کند.

به نوشته این وبگاه، این سفر در بحبوحه افزایش تنش‌ها در منطقه صورت می‌گیرد. تل آویو در این زمینه تحرکاتی را برای رایزنی با مقامات دولت بایدن آغاز کرده و شنبه شب «معیر بن شبات» مشاور امنیتی رژیم اسرائیل با «جیک سولیوان» همتای آمریکایی خود گفت‌وکرد.

 به گفته منابع آگاه، سفر فرمانده سنتکام برای هموارتر کردن مسیر همکاری آشکار نظامی رژیم اسرائیل و اعراب منطقه به ویژه امارات و بحرین  بعد از عادی سازی روابط در ماه‌های اخیر است.

این در حالی  است که یک رسانه رژیم صهیونیستی خبر داد که رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی با سفر به واشنگتن قصد دارد شرط و شروط این رژیم برای بازگشت آمریکا به توافق با ایران را اعلام کند.

«یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» قصد دارد رهسپار واشنگتن شود تا در دیدار با مقامات دولت «جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا خواسته‌های تل‌آویو درباره هرگونه توافق با ایران را مطرح کند. شبکه 12 رژیم صهیونیستی با انتشار این گزارش، خبر داد که انتظار می‌رود کوهن ماه آینده به آمریکا سفر کند و اولین مقام ارشد این رژیم خواهد بود که با جو بایدن دیدار می‌کند.

همچنین انتظار می‌رود که وی با رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز دیدار داشته باشد. شبکه 12 رژیم صهیونیستی نوشت که کوهن و تیم وی در این سفر، تمامی اطلاعاتی که تل‌آویو درباره برنامه هسته‌ای ایران بدست آورده را در اختیار دولت بایدن قرار خواهد داد.

سخنگوی شورای امنیت ملی دولت بایدن نیز شنبه شب در مصاحبه‌ای گفت که واشنگتن با دوستان و شرکای خود برای مقابله با «نفوذ مخرب ایران» همکاری خواهد کرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار